vegan fitmas/vlogmas

Zo krijg je een sterke core

Toen ik aan het trainen was voor de halve marathon, deed ik dit ook elke dag. Even 1 minuut planken. Planken is een onwijs “simpele” oefeningen waar je je buikspieren mee traint. en dat in slechts 1 minuut.

Goede houding.

Een goede houding is echter zeer belangrijk, je kont moet niet de lucht in en je heupen ook niet te laag. Het is even oefenen, maar zodra je een goede houding hebt en dit ook kan aanvoelen is het een zeer simpele oefening. Of nou ja: Als je een minuut kort vind duren, probeer dan eens een minuut te planken…

10 minuten

Laat staan 10 minuten!! Nadat ik dit artikel had gelezen was ik overtuigd, dit wilde ik een keer proberen. Okee ik geef toe ik heb dit nog niet een week lang geprobeerd, maar wel al eens een dag. En ik kan je vertellen, het voelt super goed om te doen!! Mijn doel is dan ook om dit een keer een werk week vol te houden, misschien wel volgende week….

Vegan kerst deel 2:

Natuurlijk is het ook gewoon nog kerst, en dat vier ik graag met eten, veel eten!! Love food!! Zolang het maar vegan is, dat wel natuurlijk. En tegenwoordig zijn daar zat opties voor!! Je hoeft niet meer op worteltjes of een taaie burger te kauwen! Mijn ouders hadden dan ook speciaal voor mij iets anders gemaakt 🙂

Hoe dit kerstdiner eruit zag zie je in de video! Daarnaast zie je me ook 10 keer planken en maak ik nog een leuke wandeling door het dorpje Weesp. (het heeft stadsrechten ik weet het, maar het heeft het formaat van een dorp)
Wederom is dit weer een leuke video met sfeerbeelden en heel veel heerlijk vegan eten!!

En ben je benieuwd naar de andere challenges? check deze hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *