vegan fitmas/vlogmas

Zo viert een single lady kerst

Single zijn vind ik op zich geen probleem en hoewel ik jaren heb gehad dat ik het met kerst wel moeilijk vond, ben ik daar inmiddels ook overheen. Misschien komt het wel omdat ik vriendinnen om me heen heb die ook single zijn en dezelfde struggle hebben. Daarnaast moet ik eerlijk bekennen dat ik mezelf het lekkerst voel bij een kerstdiner hangend op de bank terwijl ik in pyjama film kijk…

Bridget jones

Ik ga iets ernstigs bekennen, ik heb nog nooit van mijn leven 1 Bridget Jones film gezien. En misschien komt het wel omdat ik voorheen moeite had met het single bestaan. Ik wilde dan niet vrijwillig kijken naar een vrouw die een nog erger bestaan heeft dan ik. Ergens te confronterend of meer de angst dat ik “zo zal eindigen”.

En hoe gek het ook klinkt maar nu ik ouder ben heb ik juist minder moeite met het single bestaan. Terwijl je juist zal denken, o nee de tijd tikt door.. je hebt haast! Maar ik ken zoveel (hoog opgeleiden) vrouwen van in de 30 die single zijn of pas “op latere leeftijd” een relatie hebben gekregen, dat ik denk: Ach het komt wanneer het komt.

Vriendinnen kerst

En eerlijk is eerlijk, stiekem vind ik het alles behalve erg om met mijn vriendinnen film te kijken op de bank met een bak ijs. Ik heb dat misschien liever dan dat ik geforceerd aan een te chique gedekte tafel bij mijn schoonfamilie zit. Of minder chique boven een stink courmetstel mijn vegan hapjes tussen al dat vlees vandaan vis…

Hoewel ik heerlijk op de bank hing, film keek en weer veel te veel at, ben ik alsnog in beweging gekomen, en laat ik jou ook weer in beweging komen, met de challenge van de dag!!

En ben je benieuwd naar de andere challenges? check deze hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *