Geen categorie

Zo worden de kamelen uit films behandeld….

Vandaag ga ik naar de filmstudio’s en daar waar eerst de grap wordt gemaakt te blijven om daar in een film te spelen, kom ik er snel achter dat ik er liever niet blijf.

Kamelen leed

Dat je niet op kamelen moet rijden is 1 ding, maar dat kamelen ook in films worden gebruikt is iets anders… Ik had niet verwacht dat het me zo zal raken om een stel half kale kamelen te zien, die uit wanhoop het dak aan het opeten zijn. Toen vanuit de groep werd gevraagd of deze kamelen ook wel eens uit de stal mochten werd trots gezegd; “1 keer in de 10 dagen” Ik vind dat persoonlijk niet iets om trots op te zijn.

En natuurlijk weet ik dat het altijd dubbel is om dieren te gebruiken in films, en het is ook niet zo dat ik films waarin dieren voorkomen boycot. Sterker nog ik houd stiekem van die middeleeuwse actie films met zwaardvechten etc. Toch moet ik zeggen dat het me altijd al wat deed als er een scene was met brand en moord en je een paard neer zag storten. Ik dacht dan altijd “De acteurs hebben hiervoor gekozen maar het paard niet”. En daarom vond ik het ook extra erg om die kamelen maar ook paarden en ezels zo verwaarloosd te zien, en ik vraag me dan ook af of we er iets aan kunnen doen…

Gekocht worden.

Het lijkt een kamelen thema deze vlog aangezien ik ook nog eens gekocht wordt. Ik weet oprecht niet of dat vandaag de dag nog echt gebeurd, maar toen ik de facebookpagina van de man die schilderijen met vuur maakte, vroeg kwam hij enthousiast naar me toe en wilde mij wel kopen voor een flink aantal kamelen! Hoeveel het er zijn dat zie je in deze video.

Heb je de andere video’s gemist?? Deze vind je hier. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *