weekvlog

Zo ziet een vegan huis eruit, Home tour.

Zo ziet een vegan huis eruit, Home tour. Jawel hoor ik ben verhuisd en daar ben ik zeer trots op. Vandaar ook dat ik in deze video een home tour geef in mijn nieuwe huis. Want waar let ik nou op als vegan wanneer ik ga verhuizen?

Tweedehands spullen:

Een groot deel van mijn spullen is tweedehands en eerlijk gezegd niet eens van de kringloop. Mijn eettafel en stoelen zijn nog van mijn ouders geweest en hebben lang in de schuur bij mijn oma gestaan. Ik heb deze wit geverfd en zo waren ze ineens helemaal als nieuw. Ook mijn kastje en bureau zijn tweede hands of nou ja, deze heb ik gewoon meegenomen uit mijn oude kamer bij mijn ouders. Ook deze heb ik een likje verf gegeven en zo waren ze weer als nieuw.

Goedkoop is duurkoop:

Mijn keuken apparatuur is wel helemaal nieuw. Hierbij heb ik gelet op goede merken die lang en duurzaam mee gaan. Ik hou van koken en goede keukenapparaten is dan belangrijk. Ik ben dan ook dol op mijn koelkast en oven en zeer dankbaar voor mijn vaatwasser. Ik weet dat een vaatwasser niet duurzaam is, maar ik heb echt een hekel aan afwassen en zet de vaatwasser maar 2 a 3 keer per week aan.

Naast nieuwe en tweede hands spullen heb ik ook wat zelf gemaakt. Zo is mijn salon tafel, mijn bed en mijn bankje in de hoek helemaal van pallets gemaakt. Ik ben er dol op! En vind dit extra sfeer in de kamer geven.

Plantjes

Voor nog meer sfeer heb ik veel planten in mijn huis staan, Het liefst heb ik kruidenplanten zodat ik er ook nog van kan eten. Aan de muur heb ik niet veel schilderijen hangen, dit komt omdat ik vrij druk in mijn hoofd ben, een rustige omgeving vind ik zelf dan belangrijk. Met de plantjes en wat natuurtinten in mijn huis, zorg ik voor kleur en sfeer.

Ik ben heel benieuwd naar wat jij van mijn huis vind. Kijk gerust eens rond!