Geen categorie

Zonder Kameel de woestijn in!

Vraag jij je wel eens af of kameelrijden vegan is. Oftewel of het diervriendelijk is? Ik vroeg me dat ook af voordat ik deze reis maakte en heb inmiddels voor jou het antwoord.

Lopend door de woestijn.

Ik wist al 1 ding zeker: ik wilde lopend door de woestijn. Niet alleen vind ik het zielig voor de kamelen, ik vind het tegelijkertijd ook eng om op een kameel te zitten en ook een beetje vies. Vandaar dat ik al voor mijn reis besloot te gaan lopen. Ik ben dan ook zeer blij met mijn keuze. Zeker na wat ik zag de avond bij het kampvuur. Ik zag dat de poten van de kamelen vastgebonden werden (het onderbeen aan het bovenbeen vast zodat ze nog op 3 poten stonden) Dit was zodat ze niet weg zouden lopen en de groep er de volgende ochtend weer op kon zitten. Ik vond dit zo naar om te zien, dat ik bij was met mijn keuze.

Nacht lang sterren kijken.

Toch raad ik de woestijn zeker aan, vooral ook omdat de sterrenhemel magisch is! Ik heb daarom ook een nacht lang buiten gelegen op een matrasje en gekeken naar de sterren. Ik vind sterren zo iets magisch hebben, kleine lichtpuntjes van geluk. En zowaar zag ik een vallende ster, de eerste van mijn leven!! Zo ontzettend gaaf was dat!! En dan maar te zwijgen over de zonsopgang die ik zag van bovenop een zandberg (die ik op mijn sokken beklom!!) Dit was zeker het hoogtepunt van mijn reis!! En ik raad dan ook iedereen aan om gewoon lopend de woestijn in te trekken en daar de nacht van je leven te hebben!!

Mocht je de andere video’s hebben gemist, deze check je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *